Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde güvenlik korucusu Raşit Kaya, otomobili çapraz ateşle tarandıktan sonra hayatını kaybetti. Kaya, 24 gün önce de uzun namlulu tüfekle otomobiline ateş açılmış, ancak o saldırıda yara almadan kurtulmuştu.

Olay, Viranşehir'in Mimar Sinan Caddesi'nde meydana geldi. Güvenlik korucusu Raşit Kaya, yönetimindeki otomobille seyir halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından önü kesilerek otomatik silahlarla ateş açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi

Çapraz ateş sonucunda vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Kaya için çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, Kaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Raşit Kaya'nın cenazesi otopsi için Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Saldırganların yakalanması için polis çalışmalarına başladı.

Öte yandan, hayatını kaybeden güvenlik korucusu Raşit Kaya'nın 24 gün önce de Viranşehir'in Hürriyet Mahallesi'nde otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Uzun namlulu silahlarla düzenlenen o saldırıda Kaya, yara almadan kurtulurken, yanında bulunan bir kişi ise yaralanmıştı. (DHA)