Son dakika verilerine göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Devlet Su İşleri (DSİ), Darphane ve Matbaa Genel Müdürlüğü ile çeşitli belediyeler, geniş bir işçi kadrosuna personel alımı yapacak. 

Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

Başvuru Koşulları ve Süreci

Adayların başvuru yapabilmesi için belli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir cezai soruşturma geçirmemiş olmak, emeklilik veya sosyal güvenlik aylığı almıyor olmak ve askerlik görevini tamamlamış olmak gibi kriterler aranıyor. Ayrıca, adayların kamu haklarından mahrum olmaması ve arşiv araştırmasından geçer not alması gerekiyor. Başvurular, İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilir.

Aranan Pozisyonlar ve Fırsatlar

Alım yapılacak pozisyonlar arasında hemşire, matbaa işçisi, dökümcü, metal pres operatörü, baskıcı, aşçı, özel güvenlik görevlisi, makine bakım onarım teknisyeni, temizlik görevlisi, arşivci, beden işçisi, baş laborant, büro memuru, hadde işçisi, tesis yöneticisi, harita teknisyeni, bahçıvan ve muhasebe meslek elemanı gibi çeşitli iş kolları bulunuyor.