Rol aldığı dizilerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Kadir Doğulu ve meslektaşı Neslihan Atagül, 3 yıllık birlikteliğin ardından  2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Son zamanlarda ikilinin evlikleri üzerinde gezen kara bulutlar dikkat çekerken, ikili hakkında ortaya atılan ihanet iddiaları gündemi sallamaya devam ediyor.

 Doğulu'nun geçtiğimiz gün sosyal medyada paylaşılan kadınlarla eğlendiği görüntüleri kafaları karıştırdı. 

Bir eğlence mekanında Kadir Doğulu’nun genç bir kadınla  sohbet ederken çekilen görüntüleri sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandı.

Yayılan görüntülerin ardından Doğulu’nun eşi Atagül’e ihanet ettiği iddia edildi.

Konuya ilişkin sessizliğini bozan Kadir Doğulu, Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuştu. Sosyal medyanın ilgisi alanı dışında olduğunu belirten Doğulu, şu ifadeleri kaydetti:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Kardeşim adalet yürüyüşünden beri işsiz CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Kardeşim adalet yürüyüşünden beri işsiz

 “Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok” 

Eşi Neslihan Atagül de ortaya çıkan görüntüler hakkında "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dediği ve ihanet söylentilerini önemsemediğini yakın çevresine aktardığı öğrenildi.