Cumhurbaşkanlığı kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında kabine üyeleri olan bakanların katılımı ile başkadı. Kabinenin bugünkü toplantısında masada birçok konu ele alınacak. Peki o konu başlıkları neler?

Hapishanede kendine zarar vermişti: Savcılıktan 'Dilan Polat' hamlesi Hapishanede kendine zarar vermişti: Savcılıktan 'Dilan Polat' hamlesi

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin masasında son ekonomik gelişmeler gündeme alınacakken birtakım dış gelişmeler de gündemde. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasında Soçi kentinde gerçekleştirilen zirve ve Tahıl Koridoru ile ilgili mevcut durum masada olacak.

Geçtiğimiz hafta Irak'ın Kerkük şehrinde peşmergenin Kerkük'e tekrardan yerleştirilme girişimi, şehirde yaklaşan yerel seçimlerinin yarattığı gerginlik ile PKK yandaşları ile İran destekli grupların şehirdeki Türk (Türkmen) ve Arap kesime saldırısı sonrası yaşanan gerginlik masada.

Düzensiz göç ile ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın bir sunum yaparak mevcut istatistikleri paylaşacağı beklenirken deprem bölgesindeki konut inşaatı gibi deprem bölgesindeki son durum toplantıda ele alınacak.

Terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar masada olacakken ikinci el araçtaki fahiş fiyatlar da kabinenin gündemi olacak.