Akşam saatlerinde İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan Cüneytbey Mahallesi Ürüncü Sokağı'ndaki bir kahvehanede meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü ve kahvehanede silahlı çatışma yaşandı. İki tarafın da silah kullandığı kavgada 7 kişi tabancayla vuruldu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumun bildirilmesi üzerine polis ve ambulans ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, Timuçin Altınel, Süreyya Bayrak, Barış Coşgun, Rıdvan Bağcalı ve Ozancan Doğan'ın silahla vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan M.Y. ve A.K. ise hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak 5 şüphelinin tespit edildiği ve yakalama çalışmalarının devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Kahvehanenin polis ekipleri tarafından mühürlendiği ifade edildi.

Önceden alacak verecek meselesinden kaynaklanan silahlı yaralama olayının geçmişte yaşandığı ve dünkü olayın da bu husumetten kaynaklandığı belirtildi.

Belediye Başkanı Çiftçileri Hedef Aldı: 'Yüzde 53 Oy Verdiniz, Çok Ayıp Ettiniz' Belediye Başkanı Çiftçileri Hedef Aldı: 'Yüzde 53 Oy Verdiniz, Çok Ayıp Ettiniz'

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.