Meclis üyeleri, yazılı bir açıklama yaparak, partilerinin anti-demokratik tutumlarını eleştirdi ve uzun süredir devam eden hizmetleri boyunca yaşadıkları zorluklara rağmen İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliği görevlerini başarıyla sürdürdüklerini belirtti.

İYİ Parti Genel Merkezi'nin Niğde il ve ilçe teşkilat başkanları ile yönetim kurullarının belirli bir gerekçe göstermeden görevlerinden ayrılma taleplerini iletmeleri, meclis üyelerini parti içindeki ahbap çavuş ilişkilerini eleştirmeye yönlendirdi. İstifalarını açıklarken, genel merkezin izlediği siyasetin tabanla örtüşmediğini vurgulayarak, bu tutumun demokrasiye aykırı olduğunu ifade ettiler.

Açıklamada ayrıca, yıllardır parti içinde verdikleri emeğin görmezden gelinmesine karşı duydukları rahatsızlık ve şuursuzluğa değinildi.

Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı Dünyanın En Sağlam Arabası Tesla Cybertruck Türkiye'ye Geliyor! İşte Fiyatı

İYİ Parti Niğde Belediye Meclis Üyeleri olarak, şehre ve ülkeye hizmet yolundaki bağımsızlıklarını sürdürme kararı alarak, İYİ Parti üyeliklerinden istifa ettiklerini belirttiler.