Deprem yardımını hesabına geçiren eski kaymakama 160 yıl istendi Deprem yardımını hesabına geçiren eski kaymakama 160 yıl istendi

Son zamanlarda İYİ Parti içerisinde yaşanan olaylar, siyasi kulisleri hareketlendirdi. Partinin Genel Başkanı Meral Akşener'in, parti içindeki iki önde gelen isim, Ümit Dikbayır ve Adnan Beker hakkında sert ifadeler kullandığı iddia edildi. Akşener'in bu isimler için "defolup gitsinler" dediği öne sürüldü.

En son ortaya atılan iddialar arasında, parti üyelerinin milletvekilleri adaylarından yüksek meblağlarda para aldıkları, Genel Başkan Meral Akşener'in parti içi hesapları gizlice incelettiği ve dahili telefonların dinlendiği gibi ciddi suçlamalar yer alıyor.

Meral Akşener’in Sert İfadeleri

Meral Akşener'in partinin önde gelen isimleri Ümit Dikbayır ve Adnan Beker hakkında kullandığı "defolup gitsinler" ifadesi, parti içi gerilimin yeni bir boyuta taşındığının göstergesi olarak kabul ediliyor. 

Gizli Dinlemeler

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın belirttiği üzere, İYİ Parti'nin Genel Merkezi'ndeki sabit telefonların dinlenmesi iddiası, parti içi güven sorunlarını derinleştiriyor. Saymaz, partideki bu kriz ortamını detaylıca ele aldığı yazısında, Akşener'in "Cihan Abi" olarak hitap ettiği Cihan Paçacı ile olan ilişkisinin de bozulduğuna dikkat çekiyor.