İstanbul İçin Nisan Ayı Enflasyon Verisi Açıklandı! Perakende ve Toptan Fiyatlarda Gözle Görülür Artış Var İstanbul İçin Nisan Ayı Enflasyon Verisi Açıklandı! Perakende ve Toptan Fiyatlarda Gözle Görülür Artış Var

İYİ Parti, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için yeni bir iş birliği masası kurma çalışmalarına başladı. Parti, CHP ile ittifaka yanaşmama kararı aldıktan sonra kendi seçim stratejilerini belirlemeye odaklanmış durumda. İYİ Parti, seçimlerde iş birliklerine açık olduğunu açıkladı, ancak bu iş birliklerinin kendi isimleri ve amblemleri altında gerçekleşmesini şart koşuyor.

Parti yetkilileri, küçük partilere "Seçime bizim kurumsal kimliğimizle girin" önerisinde bulunacak. Ancak bu öneriyi kabul etmeyen partilerle şu an için iş birliği yapma düşüncesi olmadığı belirtiliyor.

İYİ Parti iş birliği yapacağı partilerde ise 6'lı Masa'dan birini istemiyor. DEVA, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partisi'nin seçim sürecinde yıprandığı ve şimdilik yeni bir iş birliğinin daha da yıpratacağı değerlendiriliyor.