İYİ Parti'nin 27 Nisan'da düzenlenecek olan olağanüstü kurultayına yönelik hazırlanan delege listesinde usulsüzlük iddiaları ortaya atıldı.

Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, yazılı bir açıklama yaparak, kurultay için genel merkez tarafından Çankaya İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na sunulan delege listesini incelediklerini ve listede "seçme ve seçilme hakkına zarar veren, demokratik seçim geleneğimize ciddi zararlar verebilecek sistemli ve organize usulsüzlüklerin yapıldığını" belirtti.

Meteorolojiden 18 İl İçin Uyarı! Rüzgar ve Sağanak Yağışlara Karşı Dikkatli Olun Meteorolojiden 18 İl İçin Uyarı! Rüzgar ve Sağanak Yağışlara Karşı Dikkatli Olun

Uz, bu duruma hukuki yollara başvuracaklarını ve itiraz başvurusunun ardından detaylı bir açıklama yapacaklarını açıkladı.

Ayrıca, Uz, "Kongremiz zamanında, herhangi bir şaibeye meydan vermeden ve kesinlikle sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilecektir. Bu konuda gerekli önlemler alınmış olup, partimizin üyelerinin bu aşamada endişelenmelerine gerek yoktur" şeklinde konuştu.