İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon ziyareti sırasında partisinin il başkanlığını ziyaret edip Trabzon Teşkilat Buluşması'na katıldı. Burada kendisine yöneltilen soru üzerine 6'lı masa ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. "Şimdiki aklım olsa geri dönmezdim" ifadesini kullanan Akşener, bu konudaki düşüncesini net bir şekilde dile getirdi.

Akşener'in Trabzon ziyaretinde, basına kapalı gerçekleşen Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'nda önemli konular ele alındı. Toplantının ardından Yomra ilçesine geçen Akşener, İkisu mahallesindeki bir çay ocağında vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Akşener, bir vatandaşın 6'lı masa süreci hakkındaki sorusu üzerine ilginç açıklamalarda bulundu.

Bir vatandaşın "Keşke o masadan kalktığınız zaman geri dönmeseydiniz" sözlerine Akşener, "Şimdiki aklım olsa dönmezdim" yanıtını verdi. Bu sırada karşılıklı oturan vatandaşın "O masadan kalktınız, takdir ettik sizi ama keşke geri dönmeseydiniz" ifadeleri üzerine Akşener, 6'lı masadan ayrılma sürecini detaylarıyla paylaştı.

Naci Görür'den 3 il için kritik deprem uyarısı: Süre doldu... Naci Görür'den 3 il için kritik deprem uyarısı: Süre doldu...

"Keşke. Şimdiki aklım olsa katiyen yapmazdım. Ama oldu işte. Onun için kendi başımıza gidiyoruz. Sizde destek olun" diyen Akşener, seçimin kazanılmasını arzuladığını belirtti. Kendisinin Cumhurbaşkanı adayı olma talebinin olmadığını ve partisinin ön planda olduğunu vurgulayan Akşener, yaşanan süreci anlatarak özür diledi.