43 yaşında İngilizce öğretmeni olan K.D. cinsel istismar suçu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Lise 12. sınıf öğrencisi olan 18 yaşındaki A.A. nın okulda hem dersine giren hem de evinde özel ders verdiği belirtilen K.D. iddiaya göre A.A. ya 2021 yılında cinsel istismarda bulundu.

Mağdur A.A. nın ifadesine göre daha 18 yaşında değilken 2021 yılında okulda İngilizce dersine giren K.D. adlı öğretmenden özel ders almaya başladı. Derslerde farklı zamanlarda K.D. öperek veya sarılarak fiziksel tacizde bulunduğunu ve rızası olmadan da 3 kez cinsel ilişkiye zorlandığını belirten A.A. davacı olduğunu ve hakkını sonuna kadar arayacağını belirtti.

A.A. nın ifadesi şöyle: "İngilizce öğretmeni K.D., Eylül 2021 tarihinden beri bize ders vermektedir. Ayrıca kendisinden özel ders de alıyordum. Geçen yıl farklı zamanlarda K.D., sarılarak ve dudağımdan öperek fiziksel tacizde bulundu. Karşı koymama rağmen 3 kez de cinsel ilişki bulundu. Bunlar, gerçekleştirdiği tarihlerde 18 yaşından küçüktüm. Daha sonra olup, bitenleri aileme anlattım. Onlar bana destek oldular. Kendimi toparlayarak şikayetçi olmaya karar verdim. Bana bunları yapan sanık, tüm kız çocuklarına benzer şeyleri yapabilir. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim." 

Durum üzerine emniyet güçleri K.D. nin ifadesini aldıktan sonra adliyeye sevk ettiler. K.D. suçlamayı redderek sadece 4-5 kes evine geldiğini ve bahsedilen şeylerin yaşanmadığını iddia etti. 

Mahkeme K.D. nin kaçma şüphesinin olduğu ve delilleri karatma durumunun gerçekleşebileceğinden tutuklanmasına karar verdi. Cezaevine giren K.D. hakkında 2 öğrencinin de şikayette bulunduğu belirtiliyor.