2 Ekim 2022 tarihinde Çankaya ilçesinde gerçekleşen trajik olayda müzisyen Onur Şener'in istek parçayı çalmaması sebebiyle çıkan kavgada boğazı cam bardakla kesilerek hayatını kaybetmesine ilişkin davanın sonuçları belli oldu. Yerel mahkemenin verdiği karar, istinaf mahkemesi tarafından onaylanarak İlker Karakaş'a 25 yıl, Ali Gündüz'e ise 12 yıl hapis cezasını kesinleştirdi. Ayrıca, delil yetersizliğinden beraat kararı verilen Semih Soyalp'e hüküm kaldırılarak "kasten yaralama sonucu ölüme neden olma" suçundan 10 yıl hapis cezası verildi.

Dişileri Bakanlığına Bağlı Vakıf Kuruluyor! Diplomatlar Deneyimlerini Burada Paylaşacak Dişileri Bakanlığına Bağlı Vakıf Kuruluyor! Diplomatlar Deneyimlerini Burada Paylaşacak

Öte yandan, Gözde Gündüz ve Jale Erbek'e yerel mahkeme tarafından verilen beraat kararları da hukuka uygun bulundu. Olaya karışan İlker Karakaş, Semih Soyalp ve Ali Gündüz tutuklanırken, Gözde Gündüz ile Jale Erberk adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ankara 31'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme heyeti tutuklu sanıklar İlker Karakaş ve Ali Gündüz'e “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası vermiş, ancak takdir indirimi uygulanarak her iki sanık için de 25'er yıla düşürülmüştü. Kararın istinaf edilmesinin ardından Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar İlker Karakaş, Ali Gündüz ile tutuksuz sanıklar Semih Soyalp, Gözde Gündüz ve Jale Erberk ile taraf avukatları hazır bulundu.