Sinirlendiklerinde deliye dönen hatta sinirden çatır çatır çatlayan o dört burcu haberimizde derledik. Bu üç burcu belli sebeplerden üzerine giderseniz sinirden adeta kendilerini kaybedebilirler. İşte o burçlar:

KOÇ BURCU

burclar-ozel-kisiye-gore-tum-burclarin-isimleri

Koç burcu özgürlüklerine çok düşkün burç. Ayrıca kendi işlerine karışılmasına hiç haz etmezler. Ayrıca hesap vermeyş sevmeyen Koçlar sevdiklerini hemcinslerinden kıskanırlar. Koç burçları aniden sinirlenen ama kısa sürede de siniri geçen burçlardır. Sinirlendiklerinde gözleri hiçbir şeyi görmez lakin sinirleri saman alevi gibidir.

AKREP BURCU

burclar-haritasi

Akrep burcu son derece kuşkucu ve elindeki kartı göstermemekte yetenekli burçtur. Bazen aniden sinirlendikleri gibi bazen de sinirlerini asla belli etmezler. Öfkelendiklerinde ise durumlar karışabilir...

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

OĞLAK BURCU

oglak-burcu-burcu-asaa-KlKh

Oğlak burcu son derece kinci burçtur. Oğlaklar, Koçlar gibi sinirini boşaltıp normale dönemezler. Oğlaklar sinirlendiklerini belli etmez, bir kenara yazığ kin tutarlar.

BOĞA BURCU

boga-burcu-burcu-tynb

Boğa burcu aniden sinirlenir ve birden her şeyi yakıp yıkabilir. Boğaları sinirlendirmek çok kolay olduğu gibi onları yatıştırmak da o kadar da çok zordur.