İstanbul'da gözler, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ile CHP'nin adayı, mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki kıyasıya rekabete çevrildi.

Son Anketten Çarpıcı Sonuçlar

Asal Araştırma şirketi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, İstanbul'daki binlerce vatandaş ile gerçekleştirilen anketin sonuçları belli oldu. 23-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen bu geniş çaplı araştırma, İstanbul'un 39 ilçesinde 2 bin kişiyle birebir görüşülerek tamamlandı.

İstanbul Seçim Yarışında Son Durum

Araştırma sonuçları, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun, AKP ve MHP'nin ortak adayı Murat Kurum karşısında yüzde 41.9 ile yüzde 40.8'lik bir oy oranı ile önde gittiğini gösteriyor. 

Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar Kredi ödeyenler de dahil olmak üzere, kredi faizleri artırıldı! İşte yeni oranlar

Diğer Partilerin Oy Oranları

Anket sonuçlarına göre, DEM Parti'nin adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni yüzde 4.5, İYİ Parti'nin adayı Buğra Kavuncu yüzde 3.6, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Altınöz yüzde 2.9, Zafer Partisi'nin adayı Azmi Karamahmutoğlu yüzde 2.5, Memleket Partisi'nin adayı Berk Hacıgüzeller yüzde 0.9 ve Saadet Partisi'nin adayı Birol Aydın ise yüzde 0.5 oy oranına sahip.