İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçen hafta İstanbul’da Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda geniş çaplı bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildiğini açıkladı.
Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Fatih, Çatalca, Beylikdüzü, Avcılar ve Esenyurt ilçelerinde düzenlenen baskınlarda 9 şüpheli yakalandı.
Operasyon kapsamında büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Buna göre ekipler;
-
490,5 kilogram skunk,
-
71 kilogram eroin,
-
1 milyon 446 bin adet uyuşturucu hap
ele geçirdi.
Bakan Yerlikaya, operasyonlarda görev alan ekipleri tebrik ederek, “Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumak. Bu mücadeleyi sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık için yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.





