İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, bir adamın zincir marketin şubesine giderek ürünün rafla kasadaki fiyat farkından dolayı çalışanlara bağırması ve tartışma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bir adamın oğlunu zincir marketin (BİM) şubesine göndererek makarna almasını istediği olayda, çocuğun gördüğü raflardaki 17.5 liralık makarnanın kasada 25 lira olarak alındığını fark etmesi üzerine fişi inceleyen baba, öfkeyle markete gitti. Ürünün raftaki fiyatı ile kasadan geçen fiyatı arasındaki farkı fark eden adam, market çalışanlarına bağırarak fiyat farkını sorguladı.

Öğretmenler, Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programına İstedikleri İllerde Katılabilecek Öğretmenler, Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programına İstedikleri İllerde Katılabilecek

Marketin içinde yaşanan olayda öfkeli adam çalışanlara "Siz hırsızsınız!" şeklinde bağırarak tepkisini gösterdi. Bu sırada diğer müşterilerden biri, adamı sakinleştirmeye çalıştı ve onunla konuşmaya başladı. Ancak adam uzun süre ikna olmamakta direndi. Market çalışanları da olaya müdahale ederek fiyatı düzeltmeye başladı.

Olay anları, bir müşterinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Videoda öfkeli adamın çalışanlara bağırması ve tartışma görüntülenirken, diğer müşterinin sakinleştirme çabaları da görüntülere yansıdı.