İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Büyükçekmece, Güngören ve Silivri'de gerçekleşen "silahla adam öldürme", "silahla birden fazla kişiyi yaralama", "birden fazla iş yeri ve aracı kurşunlama", "silahla tehdit" ve "yağmaya teşebbüs" suçlarına karışan şüphelilerin yakalanması için bir operasyon düzenledi. Operasyon sırasında 8 şüpheli, saklandıkları villada yakalanarak gözaltına alındı.

Bu şüpheliler arasında örgüt lideri M.S.A. ve 4 kişi, villanın mutfak kısmında tezgah altındaki gizli bölmede ele geçirildi. Yapılan aramalarda 18 ruhsatsız tabanca, uzun namlulu silah, 2 av tüfeği, 3 otomatik tabanca, 23 şarjör, bin mermi, çelik yelek, 15 kar maskesi, 2 takip cihazı, uyuşturucu madde, hassas terazi, 100 bin lira ve 8 bilgisayar bulundu.

Amiral Gemisi Tasarımıyla Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri Amiral Gemisi Tasarımıyla Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Thumbs B C 06A0A28E34334082B5C5E5632Bcc510D

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Büyükçekmece'deki silahlı çatışma olayının ardından başlatılan soruşturmada, sosyal medyada "Yolyemezler" olarak tanınan silahlı suç örgütü mensuplarının, Büyükçekmece, Güngören ve Silivri'de çeşitli suçlara karıştığı belirlendi. İstanbul, Diyarbakır ve Balıkesir'de eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 19 kişi gözaltına alınmıştı.