İstanbul Valisi Davut Gül, Çekmeköy'de birtakım incelemelerde bulundu. Vali Gül, 2017 yılında Bingöl’de şehit olan Arif Kalafat’ın  ailesini de ziyaret ederken Çekmeköy'de halihazırda inşaatı devam eden okulları, parkları, millet bahçesini, yeni kaymamaklık binasının inşaatı gibi birçok şantiyeyi gezdi. Vali Gül, kaçak göçmenler ile ilgili de flaş açıklamada bulundu.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

İstanbul Valisi Davut Gül "Sabahın erken saatlerinde kaymakamlığımızla, belediye başkanımızla ve kurum amirlerimizle Çekmeköy'ü geziyoruz. Başta belediyemiz olmak üzere her kurumun ciddi çalışmaları var. Çekmeköy adeta şantiye halinde. Bu projeler tamamlandığında Çekmeköy'ün yaşam kalitesi artacak. Ben belediye başkanımıza, destek veren bakanlıklarımıza ve önderlik eden sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Sabahın erken saatlerinde yüzlerce kişinin spor yaptığını gördük. Çekmeköy daha da değerleniyor, daha da güzelleşiyor. Bizler de bu çalışmaların tamamlandığını gördüğümüzde daha da mutlu olacağız" diye konuştu.

Vali Gül kaçak göçmenler ile ilgili "Kaçak göçmenlerle ilgili İçişleri Bakanlığımızın yapmış olduğu bir uygulama var. İstanbul'da da çalışmalar devam ediyor. Kısa bir zamanda kaçak göçmen konusu İstanbul'un ve Türkiye'nin gündeminden çıkacak" dedi.