Olay İstanbul Maltepe mevkiinde bu gece meydana geldi. Motosiklet kullanıcısı F.Z. seyir halindeyken hakimiyetini kaybetti ve yolun kenarında sabit duran ticari bir taksiye arkadan çarptı.

Saat 02.00 sıralarında İstanbul D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde meydana gelen olayda ,F.Z. 'nin kontrolü kaybetmesinin sebebi bilinmiyor. F.Z. tarfikte seyir halindeyken  yolun kenarında duran İ.K.'nin kullandığı ticari taksiye arkadan vurdu.

Kıyıların Otellere Açılması Yönündeki Yönetmelik Mahkeme Kararıyla İptal Edildi Kıyıların Otellere Açılması Yönündeki Yönetmelik Mahkeme Kararıyla İptal Edildi

vurmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü F.Z. yola savruldu ve sürücü ağır yaralandı. Yoldaki olayı gören diğer sürücüler tarafından polise ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Durumum bildirilmesiyle beraber olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsü F.Z.' yi olay yerine en yakın hastane olan Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Polis ekipleri ticari taksi şoförünü ifadesini almak için karakola götürdü, olayla ilgili de inceleme başlatıldı.