Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

Netanyahu'nun Sağlık Durumu

İsrail Başbakanlık Ofisi, bu sabah erken saatlerde, Netanyahu'nun sağlık durumuyla ilgili endişe verici haberlerin doğruluk payını onayladı. Netanyahu'nun hızla hastaneye kaldırılması sonucunda, ulusal ve global düzeyde çeşitli spekülasyonlar baş gösterdi. Ancak, İsrail Başbakanlık Ofisi'nin yaptığı son açıklama, Netanyahu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu ve genel sağlık kontrolü altında tutulduğunu belirtti.

İsrail'in Ynet Haber Sitesi Haberi Duyurdu

Başbakan'ın hastaneye kaldırıldığı haberi ilk kez İsrail'in Ynet haber sitesinde görüldü. Ardından, Netanyahu'nun sağlık durumu ile ilgili yayınlanan haberlerin hızla arttığı görüldü. İsrail'in önde gelen haber platformlarından biri olan Ynet, Netanyahu'nun acil bir durum nedeniyle hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

Haberin yayınlanmasının ardından, İsrail Başbakanlık Ofisi'nin Netanyahu'nun sağlık durumunun iyi olduğunu belirten bir açıklama yapması, hem yerel hem de uluslararası düzeyde bir nefes aldırdı. Başbakan'ın sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi