Türkiye İş Kurumu, 36 ilde belediyeye KPSS şartsız işçi ve memur alımı yapılacağını duyurdu.

Başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, herhangi bir ağır suçtan mahkûm olmamaları, askerlikle ilişiği bulunmamaları, görevi devamlı yapmalarına engel bir durumlarının olmaması ve ilan edilen pozisyonlar için belirlenen diğer başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Alım yapılacak kadrolar hangileri?

İŞKUR'un yayınladığı ilanlara göre; güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, büro personeli, danışma personeli, vasıflı-vasıfsız işçi, sekreter, şoför, tekniker, teknisyen, mühendis, çağrı merkezi personeli, belediye personeli, beden işçisi, iş makinası operatörü ve yardımcı personel kadrolarına alım yapılacak.

Maaş aralığı ne kadar?

Alınacak personellere, görevlerine ve kadrolarına bağlı olarak, 15-22 bin TL arasında maaş ödenecek. Bu, birçok aday için cazip bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Hangi illerde alım yapılacak?

36 farklı ilde gerçekleştirilecek olan işçi ve memur alımı, birçok kişiye istihdam kapısı açacak. Adaylar, başvuru yaparak bulundukları veya tercih ettikleri illerde iş sahibi olma fırsatını yakalayabilirler.