İş Bankası, finansal zorluklarla mücadele eden müşterilerine büyük bir yardım eli uzatıyor. İş bankası, kredi veya kredi kartı borcu olan ve ödemelerde zorluk yaşayan müşteriler için cazip bir çözüm sunan borç kapatma kredisi kampanyasını başlattı. Ayrıntılar haberimizde!

İş Bankası, Borç Kapatma Kredisi Fırsatını Duyurdu!

İş Bankası, resmi web sitesi aracılığıyla borç kapatma kredisi kampanyasını başlatarak, kredi veya kredi kartı borcu olan müşterilerini destekleyecek. Bankadan gelen bilgilere göre, birden fazla bankaya borcu olan müşteriler, bu kampanya sayesinde büyük avantajlar elde edebilirler. Borç kapatma kredisi başvurusu yaparak, borçlarını kapatmak isteyen müşterilere 36 aya kadar vade seçeneği sunululdu.

Borç Kapatma Kredisi Kampanyası Detayları Neler?

Ülke genelindeki ekonomik zorluklar nedeniyle birçok vatandaş nakit sıkıntısı yaşamaktadır, aynı zamanda bankalara olan borçlarını ödemekte güçlük çekmektedir. İş Bankası, vatandaşların kara listeye girmemesi ve finansal yüklerini hafifletmelerine yardımcı olmak amacıyla bu büyük kampanyayı resmi sitelerinden duyurdu.

Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar Eşinin cebinden izinsiz para alan yandı! Yargıtay'dan emsal karar

Bu kapsamda, borç kapatma kredisi kampanyası altında, diğer bankalardaki borçlarını taksitlendirmek isteyen müşterilere 36 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi Faiz Oranı Nedir?

İş Bankası, borç kapatma kredisi için sunduğu faiz oranlarını belirtmemiş olsa da, aylık %1.60 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunacağını duyurmuştur.

Borç kapatma kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, İş Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden veya müşteri hizmetleri aracılığıyla daha fazla bilgi edinebilirler.