Yeni iPhone 15 Pro Max'in kullanıcıları arasında aşırı ısınma sorununa dair bazı şikayetler ortaya çıktı. Bazı kullanıcılar, telefonlarının şarj olurken aşırı derecede ısındığını ve neredeyse dokunulamayacak kadar sıcak hale geldiğini bildirdi.

İlk olarak hızlı şarj sırasında aşırı ısınma sorunu yaşadığını belirten kullanıcılar, telefonlarının belirli bir şarj yüzdesine ulaştıktan sonra soğumaya başladığını ifade ettiler. Ayrıca, oyun oynarken veya yoğun görevlerle uğraşırken de ısınma sorunu yaşandığına dair bazı raporlar bulunuyor.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Bu sorunun iPhone 15 Pro Max ile sınırlı olmadığını belirten bazı kullanıcılar, iPhone 15 Pro ve standart iPhone 15 modellerinde de benzer aşırı ısınma sorunları yaşandığını bildirdi. Ancak, her kullanıcının bu sorunu yaşamadığını ve bazıları için telefonun normal sıcaklıkta çalıştığını belirtmek gerekir.

Isınma durumunun sadece iPhone 15 Pro Max değil, iPhone 15 Pro ve standart modelleri de kapsadığını belirten tüketiciler var. Şikayetler daha önce belirttiğimiz gibi çeşitli platformlarda yazılmış durumda. Aşırı ısınma probleminin ne kadar yaygın olduğunu öğrenmek için daha fazla kullanıcının geri bildirimini beklemek gerekiyor.