CHP’de yaktığı “değişim” ateşi ile gündemden düşmeyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz akşam düzenlediği değişim yemeğinde CHP eski genel başkanları Hikmet Çetin ve Altan Öymen ile SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın'la  buluştu.

Katıldığı yemeğe ilişkin Cumhuriyet’ten Sefa Uyar'a konuşan Murat Karayalçın, CHP’nin ve yerel seçimlerin gündeme geldiğini belirtirken, partinin tüm kadrolarının çalışmalarını sağlayacak bir “dönüşüm” gerektiğini söyledi.

Yurt Dışından Getirilen Telefonlara Sınırlama Getirildi Yurt Dışından Getirilen Telefonlara Sınırlama Getirildi

 24. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin açılışına davet edildiklerini, tören öncesinde dört isim olarak birlikte yemek yediklerini aktaran Karayalçın, şunları aktardı:

“Sonrasında da etklinliğe gittik, hepsi bu. Hepimiz CHP’liyiz. Tabii ki yemekte sorunları konuştuk, düşüncelerimizi söyledik, belediye seçimlerinin önemini ifade ettik. Ne yapılması gerektiğine ilişkin sohbetimiz oldu. Bu kadar. ‘Abi formülleri’ falan böyle bir şey yok” 

“İmamoğlu’na yönelik bir desteğiniz oldu mu?” sorusuna ise Murat Karayalçın, “Böyle şeyler hiç konuşulmadı. Böyle bir talep olmadı, böyle bir konu da açılmadı”  şeklinde yanıtını verdi.