ILKSAN , üyelerine özel koşullar ve avantajlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, online başvuru ve takip imkanları sunan "2. El Araç" kampanyasını başlattı.

Kampanya detaylarına göre, internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulan araç fiyatlarına ek olarak, her bir araç için üyelerine özel olarak belirlenen 10.000,00 (OnBin) TL indirim uygulanacak.

İlksan Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru;

Üyelerimize özel koşullar ve güncel kampanyalar dahilinde araç temininin kolaylaştırılması amacıyla, online başvuru ve takip imkânı sunan “2. El Araç” kampanyamız başlamıştır.

Bağlı ortaklığımız İlk Yatırım Turizm Grup A.Ş. tarafından online olarak ilkyatirimgrup.satbize.com web sitesi üzerinden yürütülecek olan bu kampanya kapsamında, satışa sunulan araç listeleri sürekli güncellenecek olup internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulan araç fiyatlarından, her bir araç için  üyelerimize özel 10.000,00 (OnBin) TL indirim uygulanacaktır.

 

K A M P A N Y A   İ Ş L E Y İ Ş İ

 

 

1) Başvuruların Toplanması;

 

Kampanya internet başvuruları 7 (Yedi) gün 24 (YirmiDört) saat yapılabilecektir.

Satışa sunulan araçlar çekilişsiz, kurasız, internet başvurusu önceliğine göre peşin olarak satılacaktır.

Kampanyaya katılmak isteyen üyemiz;

1. Web sitemizde yer alan “Üye Giriş” bölümünden T.C. Kimlik Numarası ve şifresiyle İLKSAN Otomasyon’a giriş yaptıktan sonra “Araç Kampanya Başvuru” modülü aracılığıyla ilkyatirimgrup.satbize.com sitesine giriş yapacaktır.

2. ilkyatirimgrup.satbize.com  sitesinde;

- Almak istenen araç seçilerek “Bu Aracı Almak İstiyorum” butonuna tıklanacaktır.

- Gerekli bilgiler ekranında çıkan ad, soyad, e-posta ve telefon bilgileri doldurulup “Gönder” butonuna tıklanacaktır.

Başvurular Yetkili firmanın ekranında başvuru sırasına göre düşecektir. Yetkili; başvuru sırasına göre başvuru sahibi ile iletişime geçecek ve başvuru sahibinden 1 (Bir) saat içerisinde kapora yatırmasını talep edecektir.

Kapora yatıran başvuru sahibi 3(Üç) gün içinde araç bedelini yatırması gerekmektedir. 3 (Üç) gün içinde araç bedelinin tamamının yatırmaması halinde üyemizin başvurusu iptal edilecektir.

 

 

2) Ödeme (KAPORA KONUSU)

 

A) Kampanyaya katılıp, müracaatı kabul edildiği tarafına telefon ile bildirilen üyemizin kendilerine belirtilen kapora tutarını, 1 (Bir) saat içinde İLKSAN Bağlı Ortaklığı İlk Yatırım Turizm Grup A.Ş.’nin IBAN’ına yatırması ve dekontu ibraz ederek bildirmesi gerekmektedir. Kapora tutarının yatırılacağı IBAN’ın bilgileri aşağıda yer almaktadır.

IBAN:

AKBANK CEBECİ/ANKARA ŞUBESİ

İLK YATIRIM TURİZM GRUP AŞ-TR65 0004 6000 1788 8000 0914 34 IBAN

(Sadece AKBANK Şubelerinden yapılacak işlemlerde havale ücreti ödemeden ödeme gönderebilecektir. Katılımcılar ödemelerini EFT yoluyla herhangi bir banka üzerinden de EFT masrafını ödeyerek ödeme yapabilecektir.)

Dekontun ibraz edilerek bildirilmesi tarihinden itibaren araç bedelinin tamamının 3 (Üç) gün içerisinde İlk Yatırım Turizm Grup A.Ş.’nin yukarıda belirtilen hesabına yatırılması gerekmektedir. Söz konusu ödeme yapıldıktan sonra İlk Yatırım Turizm Grup A.Ş. bilgilendirilmelidir. (Tel: 0312 425 87 43)

B) Araç bedelinin tamamını nakit ödemede zorlanan üyemiz, ikraz kullanım şartlarını taşıması halinde Sandığımızdan ikraz (borç verme) alabilecektir. İkraz kullanımına dair detaylara Sandığımızın 444 1943 numaralı telefon hattından İkraz Servisimizi arayarak veya www.ilksan.gov.tr adresinden ulaşabilirler.

C) 3 (Üç) gün içerisinde araç bedellerini yatırmayan üyelerimizin yerine sıradaki üyelerimize dönüş yapılacaktır. Süresi içerisinde kaporasını yatırıp aracı almaktan vazgeçen katılımcının yatırmış olduğu tutar, Havale ve EFT Masrafları düşüldükten sonra faizsiz olarak kendilerine geri ödenir.

Araç ödemesini tamamlayan ve adına fatura kesilen üyelerimiz;

Satılan aracın satışa konulduğu haldeki ekspertiz koşullarını taşıması şartıyla 15 (OnBeş) gün içinde SATICI firmaya aracı satın alınan bedelle iade edebileceklerdir.

Kampanya hakkında bilgiye İLK YATIRIM TURİZM GRUP A.Ş. ait (0312) 425 87 43–44 numaralı telefon hatlarından ulaşabilirsiniz.

 

 

3) Araç Fiyatına Dâhil ve Hariç Olan Tutarlar

 

1. SATICI tarafından markası, modeli, teknik özellikleri belirlenerek satışa sunulan araçların İnternet sitesinde yayınlanan fiyatları net birim fiyatlardır.  Bu fiyatlar üzerinden 10.000,00 TL indirim yapılacaktır.

Noter ücreti, kasko ücreti, Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigorta Poliçesi ALICI tarafından ödenmektedir. ALICI'nın talebi halinde ek ücretlendirme ile trafik/kasko sigortası gibi giderler kampanyaya katılan yetkili satıcı bayi tarafından da yapılabilecektir.

2. SATICI, sözleşme konusu otomobili teslim alacağı tarihe kadar geçen süre için herhangi bir otopark vs. ücreti ödemeyecektir.

3. Satışı gerçekleşen tüm araçlar anahtar teslimi olarak ARACI tarafından düzenlenen ‘Kesin Sipariş Bildirimi’ doğrultusunda; SATICI'nın kampanyaya katılan yetkili satış bayisince teslim edilerek ALICI adına faturalama yapılacaktır.

 

 

4) Araç Teslimi

 

Kampanyanın işleyiş şu şekilde olacaktır:

1. ARAÇ bedeli, ALICI tarafından ARACI (İlk Yatırım Turizm Grup A.Ş.) hesabına yatırılacaktır.

Emekli maaşlarına temmuz zammı: İşte beklenen rakamlar Emekli maaşlarına temmuz zammı: İşte beklenen rakamlar

2. Araç bedeli, ARACI (İlk Yatırım Turizm Grup A.Ş.) tarafından SATICI'nın kampanyaya katılan yetkili SATICI bayinin hesabına aktarılacaktır.

3. ALICI tarafından ruhsat ve plaka işlemlerine ilişkin belgelerin, SATICI yetkili bayiine teslim edilmesini müteakip SATICI tarafından ekspertiz raporundaki şekliyle ALICI tarafından incelendikten ve kontrol edildikten sonra ALICI’ya araç teslim edilir.

4. SATICI, kusuru olmaksızın meydana gelebilecek gecikmelerden sorumlu değildir.