İlksan, Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen şartlar doğrultusunda, yazılımcı ve sistemci pozisyonlarında 3 personel alımı gerçekleştirecek. İş başvuruları, Türkiye İş Kurumu web sayfasında 8 Aralık - 12 Aralık 2023 tarihleri arasında yayınlanacak olan ilan üzerinden yapılacak.

İlksan Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruda;

Genel Müdürlüğümüze Aşağıda Belirlenen Şartlarda 3 (Üç) Personel Alınacaktır.

Meslek  Bilgisi:           Yazılımcı      2 (İki) Kişi

                                      Sistemci       1 (Bir) Kişi

   A-BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

   Belirtilen meslek bilgilerinde aranılan Genel Şartlar ve Özel Şartlar Türkiye İş Kurumu Web sayfasında 08 Aralık – 12 Aralık 2023 tarihleri arasında yayınlanacak olan Kurumumuza ait iş ilanında belirtilmiş olup, başvuru işlemi www.iskur.gov.tr web adresi üzerinden yapılacaktır.

   B-BAŞVURU ŞEKLİ, SÜRESİ ve İSTENEN BELGELER

  • Başvurular, www.iskur.gov.tr web adresi üzerinden yapılacak olup, başvuranlar arasından ilan edilen işgücü sayısının 4 (dört) katı aday belirlenerek Yazılı Sınav/Mülakata girmeye hak kazanacaktır.
  • www.iskur.gov.tr web adresi üzerinden yapılan başvurular sonucunda belirlenen adayların, İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen belgelerle (istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.) birlikte 25/12/2023 mesai bitimine kadar Demirkapı Sokak No:24 06340 Demirlibahçe-Mamak/ANKARA adresine şahsen, kargo veya iadeli-Taahhütlü posta ile teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Başvuru esnasında istenilen belgelerin kontrolü aşamasında, eksik belge ibraz eden veya aranan genel ve özel şartları taşımadığı tespit edilen adaylara ait başvurular kabul edilmeyecek olup, ataması yapılmış olsa dahi işe alım işlemi iptal edilecektir.  Ayrıca, ibraz edilen belgelerin gerçeğe aykırılık taşıdığının tespiti halinde yasal işlem başlatılabilecektir.

   C-DİĞER HUSUSLAR

   

   Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirilme sonucunun ilandan itibaren 15 gün içinde aday tarafından talep edilmesi halinde karşı ödemeli şekilde iade edilecek olup, belirlenen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

   D-MÜLAKAT SÜRECİ

   Başvuru süresi bittikten sonra;

  İlan edilen işgücü sayısının 4 (dört) katı şeklinde belirlenen adaylardan; genel ve özel şartları taşıyan, istenen belgeleri süresi içerisinde eksiksiz olarak İLKSAN Genel Müdürlüğüne teslim edenler mülakata katılmaya hak kazanacaktır.

  • Yazılı Sınav/Mülakat İçin Belirlenen Adayların Belge Teslim Tarihi:               

           16 Aralık – 25 Aralık 2023

  • Yazılı Sınav/Mülakat İçin Belirlenen Adaylardan İstenen Belgeler,
  1. İş Talep Formu el yazısı ile doldurulup (Mail Adresi Yazılması Zorunludur) imzalanacaktır,
  2. Özgeçmiş,
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  4. Arşiv Kaydını İhtiva Eden Adli Sicil Belgesi,
  5. Diploma Fotokopisi,
  6. Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi.

  • Yazılı Sınav/Mülakat’ a Katılmaya Hak Kazanan Adayların Duyurulması:

           29 Aralık 2023 tarihinde web sitemiz üzerinden ilan edilecek olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

  • Yazılı Sınav/Mülakat Tarihi: 03 Ocak – 04 Ocak 2023 (Adaylara Proje Ödevi verilecektir.)

   YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

Emekli maaşlarına temmuz zammı: İşte beklenen rakamlar Emekli maaşlarına temmuz zammı: İşte beklenen rakamlar
  • Asil ve Yedek adaylara ait liste web sitemiz üzerinden ilan edilecek olup, sadece asil aday listesinde yer alanlara yazılı bildirimde bulunulacaktır.
  • Çağrı yapılan adaylardan verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine kazanma sırasına göre yedeklerden atama yapılacaktır.
  • İşe başlatılanlardan 2 (iki) aylık deneme süresi içerisinde ayrılanların yerine kazanma sırasına göre yedeklerden atama yapılacaktır.

   GÖREVE BAŞLATILACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER

  1. Sağlık Kurulu Raporu
  2. Arşiv Kaydı İhtiva Eden Adli Sicil Belgesi
  3. Mal Bildirim Beyannamesi (Kurumdan temin edilebilecektir)
  4. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

​​​​​​​Sandığımız Özel Kanunla kurulmuş olup, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi değildir. Alınacak personel 4857 sayılı İş Kanunu Hükümlerine göre çalıştırılacaktır.

İş Talep Formu İçin Tıklayınız.