Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, promosyon ihalesini iptal etme kararı aldı. Promosyon ihalelerinde son dönemde düşük tekliflerin gelmesi üzerine yapılan açıklamada, verilen tekliflerin yetersiz olduğu belirtildi.

2022 ortalarında yapılan promosyon ihalelerinde ciddi teklifler alınmasına rağmen, 2023 yılında verilen tekliflerde düşüş yaşandı. Özellikle Ocak 2023 tarihinden itibaren bankaların sunduğu düşük teklifler, kamu çalışanları arasında endişe yaratmıştı. Hatta Temmuz 2023'te yapılan en düşük memur maaşlarına yapılan düzenlemelerden sonra bile bankalar tekliflerini artırmamıştı.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü de son günlerde gerçekleştirdiği promosyon ihalesine çıkmıştı. Ancak gelen teklifleri yetersiz bulan İl Milli Eğitim Müdürü, ihaleyi iptal etme kararı aldı. Bu durum, kamu çalışanlarının promosyon ödemeleri konusunda yaşanan sorunları bir kez daha gündeme getirdi.