TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için geri sayım devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun performansı gözlerden kaçmadı. İlk turda Recep Tayyip Erdoğan'ın ardında yer alarak ikinci sırayı elde eden Kılıçdaroğlu, muhalefetin umutlarını artırdı.

Kılıçdaroğlu, dün partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim sonuçları değerlendirilirken, kampanya süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, toplantıda seçim güvenliği ve veri akışı konularında daha fazla tedbir alınması gerektiği konusunda bir fikir birliği oluştu. İkinci tur için belirlenecek stratejinin de ele alındığı toplantıda, Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur stratejisini kendisinin kamuoyuna açıklayacağı belirtildi. Açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

İkinci tur için belirlenecek strateji ve Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları, seçimlerin seyrini etkileyecek önemli faktörler arasında yer alıyor. Muhalefet, ikinci turda seçimi kazanmak için güçlü bir kampanya yürütmeyi hedefliyor ve seçim sonuçlarını değiştirebilecek stratejiler üzerinde çalışıyor.