Nara, Galatasaray'ı ve taraftarlarını överek veda etti: "Galatasaray'ı Asla Unutmayacağız". Sarı-kırmızılı aileye teşekkür eden Nara, "Galatasaray taraftarlarına kutlama gönderiyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak görüyorum. Mauro'nun İstanbul'da bu kupayı kazanacağını hayal ettiğim ilk günden beri bu çok özel bir andı" dedi.

Yeni Hedef Atletico Madrid

Nara'nın paylaşımlarının ardından Icardi'yi transfer etmek isteyen kulübün kim olduğu da belirlendi. İspanya'nın önde gelen takımlarından Atletico Madrid, PSG ile görüşmelere başlamış ve Icardi'yi kadrosuna katmak istediklerini ifade etmiş. Icardi'nin bu transfer konusunda ne düşündüğü merak konusu.

Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta kapatma cezası da uygulanacak Ticaret Bakanı Bolat: Fahiş fiyatta kapatma cezası da uygulanacak

Icardi'nin Galatasaray'daki Hedefi Tamamlandı

Mauro Icardi, Galatasaray'la yaşadığı şampiyonluk tecrübesini değerlendirdi: "Buraya geldiğimde amacım şampiyonluktu. Bu hedefimize ulaştık ve bu benim için çok özel bir yıl oldu. Hem hocamız hem de Erden Bey bana çok yardımcı oldu. Hepsine minnettarım." dedi. Icardi, önümüzdeki Fenerbahçe derbisine odaklandıklarını ve tatil sonrası kendi geleceğini değerlendireceğini belirtti. Kendisi hala başka bir kulüple sözleşme altında olduğunu ve transfer sürecinde konuşulacak koşulların olduğunu da ekledi.