Icardi'nin yolunun Galatasaray ile devam etmesi umut edilirken, Suudi Arabistan'dan gelen cazip teklifin bu durumu değiştirdiği öğrenildi. Al Taawon kulübünün Arjantinli golcüye senelik 25 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi.

Icardi'nin Galatasaray Sevdası ve Beklentileri

Söz konusu teklife karşın, kaynaklara göre Icardi'nin kalbi hala Galatasaray için atıyor. Fakat ücret artışı, Sarı-Kırmızılı kulübün bütçesini zorluyor. Yıldız futbolcunun yıllık maliyetinin maaşı, bonuslar ve imaj hakları dahilinde 12.5 milyon Euro'ya ulaştığı belirtiliyor. Ancak bu maliyetin karşılanması durumunda Arjantinli golcünün Galatasaray'a 'evet' diyeceği konuşuluyor.

Sibergöz - 39 Operasyonlarında 74 Şüpheli Yakalandı Sibergöz - 39 Operasyonlarında 74 Şüpheli Yakalandı

Sponsor Arayışları Hızlandı

Bu süreçte Galatasaray Yönetimi'nin sponsor arayışlarını hızlandırdığı bilgisine ulaşıldı. Yönetim, Icardi'nin maliyetini karşılayabilecek bir sponsor bulmak adına ciddi bir çaba içerisinde. Sarı-Kırmızılı kulübün, bu ücreti karşılamak için 'evet' demesi durumunda, Arjantinli futbolcunun 3 yıllık bir kontrat imzalamaya hazır olduğu aktarıldı.

Galatasaray taraftarlarının Icardi'nin kaderine dair son dakika gelişmelerini merakla beklediği bir dönemde, yönetimin bu zorlu süreci başarıyla yönetebilmek için kolları sıvadığı görülüyor. Sarı-Kırmızılı camianın, Arjantinli yıldızın geleceğine yönelik belirsizliklerin bir an önce netleşmesini dört gözle beklediği bir gerçek. Bu hikayede son sözü Icardi ve yönetim birlikteliği söyleyecek.