Altın yatırımı yapanlar için kritik uyarı! Sert düşüşün nedeni belli oldu Altın yatırımı yapanlar için kritik uyarı! Sert düşüşün nedeni belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane Meclis Binası'nda düzenlenen İstanbul Gençlik Meclisi açılış oturumuna katıldı ve burada İYİ Parti'deki istifalar hakkında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İYİ Parti'deki istifalara ilişkin duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapıları olsa." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ile beraber 5 meclis üyesinin istifasına ilişkin şu açıklamalarda bulundu: "Eğer orada bir anlaşmazlık, bir kavga, bir gürültü varsa bundan üzüntü duyarım. Şu anda bende uyandırdığı tek his bu. Keşke olmasa, keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapıları olsa."

İmamoğlu, İYİ Parti ile ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi: "Hayırlısı, tabii benim yorum yapabileceğim bir saha asla değil. Bir siyasi partinin her ne kadar ittifakımız olsa da, bir siyasi partinin kendi iç meselesine ne yorum yaparım, ne de müdahil olurum. Sadece, eğer orada bir anlaşmazlık, bir kavga, bir gürültü varsa bundan üzüntü duyarım. Şu anda bende uyandırdığı tek his bu, keşke olmasa. Keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapıları olsa."

İmamoğlu ayrıca, İYİ Parti ile İttifak kapısının kapalı olup olmadığı sorusuna "Hayırlısı, tabii benim yorum yapabileceğim bir saha asla değil." şeklinde yanıt verdi.