Eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyesi Ali Kunak, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten maçın ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırının ardından Meler'in hakemliği bırakma kararı aldığını duyurdu.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın saha içinde hakeme yönelik gerçekleştirdiği saldırının ardından hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in durumuyla ilgili Eski MHK üyesi Ali Kunak, Meler'in hastane odasında ziyaret ettiğini ve Meler'in hakemlik kariyerini noktalama kararı aldığını açıkladı.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Faruk Koca'nın Saldırısı Sonrası Karar

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının ardından saha içinde hakem Halil Umut Meler'e yönelik gerçekleştirdiği yumruklu saldırıyla gündeme gelmişti. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in durumu ve hakemliğiyle ilgili Ali Kunak'tan gelen açıklamaya göre, Meler bu olayın ardından hakemlik kariyerine son verme kararı almıştır.

Kunak: "Bu İş Bitti, Benden Bu Kadar"

Ali Kunak, Halil Umut Meler'in olayın şokundan hala etkilendiğini ve Meler'in kendisine, "Bu iş bitti, benden bu kadar" şeklinde kesin ifadeler kullandığını belirtti. Kunak, Meler'in duygusal durumunu anlamak adına sakinleştirme çabalarının olduğunu ve Meler'e, "İzmir'e döndüğünde eşin ve ailenle konuş, bu kararı onlarla ver" şeklinde tavsiyelerde bulunduklarını ifade etti.