Kadına şiddet olayında son nokta! Hira Elbasan adlı genç kız babasının annesine şiddet uyguladığını ve silah çektiğini belirterek babasının tutuklanmasını istediğini sosyal medyadan duyurdu. Yardım isteyen genç kız "Sırf annem boşanmak istediği için bugün ölümden döndü. Lütfen gerekli yerlere ulaşsın artık. Bu korkuyla yaşamaktan yoruldum" ifadelerini kullanarak görüntüyü paylaştı. Bu görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti. "Tek başımayım, hiç kimsem yok" diyen genç kız isyanını dile getirirken şiddeti sadece annesine değil bir hafta önce de kendisi ve kendisinin erkek arkadaşına uyguladığını da belirtti. İşte kadına şiddet olayından son dakika detaylar...

KADINA ŞİDDET OLAYINDA YARDIM ÇIĞLIKLARI! HİRA ELBASAN YARDIM İSTEDİ!

Hira Elbasan adındaki genç kız, sosyal medyadan babasının annesini dövdüğünü söyleyip babasının tutuklanmasını istedi. Genç kız sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yetkililere çağrıda bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti.

İşte son dakika haberinin detayları!

Hira Elbasan adındaki genç kız, sosyal medyadan babasının annesini dövdüğünü söyleyip babasının tutuklanmasını istedi. Genç kız sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yetkililere çağrıda bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçti.Genç kız, "Sırf annem boşanmak istediği için bugün ölümden döndü. Lütfen gerekli yerlere ulaşsın artık. Bu korkuyla yaşamaktan yoruldum" ifadelerini kullanarak görüntüyü paylaştı.

"TEK BAŞIMAYIM, HİÇ KİMSEM YOK"

Genç kız, bu paylaşımın ardından bir kadın sayfasına da ulaştı. H.B, sayfaya gönderdiği mesajda şöyle dedi:
"Merhaba. Ben sizinle bir şey konuşmak istiyorum. Bizim halimizden bir tek siz anlıyorsunuz. Bir hafta önce erkek arkadaşımla beni bugün de annemi darp etti. Bunu yapan kişi Erol Elbasan babam maalesef. Biz üç kadın yaşıyoruz. Annem, kardeşim ve ben. Ne kadar polise de gitsek tutuklama sorgu herhangi bir şey olmuyor. Evimizin önünde cirit atıyor. Polis 'Biz bir şey yapamayız' diyor.

Allah rızası için paylaşırsanız belki tutuklanması hızlı olur. N'olursunuz sesimi duyun. Annem için korkuyorum. Ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz. Anneme 'Seni öldüreceğim' diye tehditlerde bulunuyor.

N'olursunuz siz de destek olun tek başımayım, hiç kimsem yok."