Astrogündem: Nefesimiz bedenimize sığmıyor! Merkür-Plüton 90'lığı ile Avrupa ülkelerindeki karışıklığın dozu farklı noktalardan yükselirken, eş zamanlı olarak birçok medya organı eleştirilere maruz kalabilir.

Koç: İnsanlar ile iletişim becerilerini geliştirmek istiyorsun, evde kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. Kişiler arasındaki yaşanan sıkıntılara çözüm getiren kişi sen olabilirsin. Kararsız kaldığın ilişki konuları var ise ruhun ve kalbin ne diyorsa onu dinlemelisin.

Boğa: Duyguların sana rehberlik etmeye başlıyor, merhametli ve cömert olacağın bir gün geçirebilirsin. Aile içinde kardeşin ile yaşadığın problemleri halletmek istiyorsun. Bu doğrultuda sorunları halletmek için bir konuşma yapabilirsin.

İkizler: Her düşünceye saygı duyman fikirlere pozitif yaklaşman bugünkü auranı bambaşka bir yapıya büründürüyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan hoşlandığın kişiden sürpriz bir haber gelebilir. Maddi olarak sıkıntılı bir gün olsa da zamanında yaptığın doğru birikim imdadına yetişiyor.

Yengeç: Sorumluluklarını yerine getirmek konusunda kendince bir nebze isteksiz olsan da bu isteksizlikten sıyrılmanın yollarını bulmaya çalışabilirsin. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, bu konuda şartların olgunlaşmasını bekleyebilirsin.

Aslan: İlişkilerde ne istediğini bilmeyen kişilerden durmak istiyorsun, hayal kırıklığına uğramak seni üzmekten ziyade gergin bir yapıya büründürüyor. İlişki konusunda daha ben merkezli kararlar alabilirsin.

Başak: Hatır gönül meseleleri için katlandığın aslında içinde olmak istemediğin konular var, bu konuları hemen çözüp uzaklaşmak isteyebilirsin. İnternet bağlantıları konusunda sorunlar yaşayabilirsin.

Terazi: Aile içinden birinin çok fazla harcama yapması bugün kredi kartı extrelerini kontrol ettiğinde gözüne çarpıyor. Bu durumu sormak için bir konuşma gerçekleştirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye açılabilirsin.

Akrep: Başkalarının ilişkin konusunda yorum yapmasını istemiyorsun. Bu konuda bazı insanlar ile ters düşebilirsin. Empati konusunda kendi geliştirmeye çalışıyorsun, çevrendeki insanların ne hissettiklerini daha iyi anlıyorsun.

Yay: İlişkinde bugün her zamankinden daha fazla zorlanacağın bir gün olabilir. Olaylar karşısında sürekli olarak kararsız kalıyorsun. Bu durum sevgilin tarafından eleştirilebilir. Maddi harcamalarında ödeme planındaki değişiklikler söz konusu olabilir.

Oğlak: Sürekli eleştiren tavrının insanları kırdığını fark ediyorsun. Bu durumun yol açtığı kırgınlıkları gidermek isteyebilirsin. Aile konularında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Alacağın haberler günü daha sevinçli geçirmeni sağlayabilir.

Kova: Evli ve çocuklu bir Kova burcuysan, sabır bugün senin için çok önemli hale gelebilir. Ailen seni her konuda destekliyor fakat bunun sağladığı rahatlık hata yapmana neden olabilir. İlişkindeki sorunları çözmek için atacağın adımlar işe yarayabilir.

Balık: Ekonomik açıdan engelleri aşıyorsun, yeni harcamaların önü açılabilir. Önündeki engelleri aşman konusunda sevdiğin kişilerden destek aldığın bir gündesin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, evlilik konusu gündeme gelebilir.

Vorteks dağılacak mı yoksa sınavımız mı olacak?

Yeniay süreciyle birlikte global kuruluşların ve toplulukların açıklayacakları raporlarla, sancılı süreçlerden geçtiklerine tanıklık edebiliriz. Uluslararası firmaların ve şirketlerin toplantıları ve yaptırımları gerçekleşmesi beklenenden daha geç olabilir. UEFA'dan Sağlık Bakanlığı'na, Apple'dan IMF'ye kadar büyük kuruluşların şaşırtıcı hatta şok edici yaptırımları hepimizi düşündürebilir. Topluma yön veren kurumların sıkıştığını görmeye başlarken, popüler firmaların birleştiğine ve ortaklık imzaladığına şahit olacağız.

Toprak Ana Dünyanın Meselesi

Satürn ve Uranüs'ün sert iletişiminden kaynaklı, toprak ve tarım olayları ile ilgili gündemde ani gelişmeler yaşanabilir. Ülkemiz için güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni ederken hem dünyada hem de Türkiye'de yeraltı ve yerüstü kaynaklarının kullanımı ile ilgili önemli kararlar alınabilir. Doğal kaynaklarımızın değerli olduğunu yaşanan süreçlerle daha iyi anlayacağız. Karadeniz'imiz konuşulurken, astrolojiye göre tarihin tozlu sayfalarını yeniden açabiliriz. İnsanlığın bir eşikten atladığını fark ederken, çantasını toplayan Avm'lerin ne olacağı konusu da açıklığa kavuşabilir.

Her Şerrin Sonunda Bir Umut Işığı Vardır

Daha minimalist daha kolay yaşamaya itiliyoruz. Giyimden kuşama, tüketimden harcama tarzımıza kadar bizi değiştiren Covid- 19 ile birlikte hiçbirimiz aynı kalmayacağız.

Hangi Markalar Covıd-19'un Karanlığına Kaybolacak?

- Dünyanın ünlü tekstil markaları

- Dünyaca ünlü kozmetik markaları

- Son 20 yılda gündelik hayata inen estetik operasyon metotları

- Tarikatlar, vakıflar, dernekler ve sivil toplum kuruluşları

Yelkenlerini Şişirecek Şirketler

Google: 4 Eylül 1998 yılında kurulan Ay burcu Kova ve Uranüs'ü Kova olan şirket, stratejilerini açıklarken, yenidünya düzeninde yaptığı işin kayıtlarımızı tutması olduğu açıklanabilir. Para biriminin kredili sisteme geçişini duyurabilir.

Facebook: 4 Şubat 2004'te kurulan burcu Kova Neptün'ü Kova olan şirket, bedava internet ulaşımını sağlamak için adım atacağını açıklayabilir.

SpaceX: 6 Mayıs 2002'de kurulan burcu Boğa Neptün'ü Kova olan şirketin CEO'su Elon Musk, uzayın derinliklerinden yeni haberler verecek.

Blue Origin: 8 Eylül 2000 kuruluşlu, burcu Başak Neptün'ü Kova olan bu şirket kendi uydusunu atarken, bankalarda ve sanal para sistemlerinde tek olmayı hedeflediğini de duyabiliriz.