Millet İttifakı bileşenleri içerisinde yerf alan ve genel seçimlere CHP listelerinden giren Gelecek Partisi'nden CHP'ye yönelik çok konuşulacak sözler yükseldi. 'Küçük parti' olarak addedilen altılı masadaki 4 partinin kendi listelerinden seçimlere girmemeleri eleştirisi üzerine yaptıkları açıklamalar, CHP tabanındaki rahatsızlığı giderek arttırıyor.

Ankara Masası Gündem Özel'de Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan CHP listesinden Meclis'e giren Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Nedim Yamalı'nın CHP'ye yönelik sözleri gündem oldu.

THY, deneyimsiz kabin memuru alacak: 40 bin lira maaş THY, deneyimsiz kabin memuru alacak: 40 bin lira maaş

Her partinin kendi tabanıyla ilgilenmesi gerektiğini söyleyen Yamalı, çok konuşulacak şu ifadeleri kaydetti:

"Herkes kendi seçmenini toparlasın herkes görevini yapsın, kendi hatalarını doğrularını gözden geçirsin, ve herkes kendi tabanı ile kendi teşkilatı ile ilgili çalışmalarını ayrıca yapsın. Benim bir başka partinin tabanını mutlu etmek gibi ayrıca bir şeyimiz yok. Türkiye’nin tamamına biz bir şeyler söylemeye çalışıyoruz. Neden parti kurduğumuzu, ne yapmak istediğimizi… Bizim hedefimiz sadece muhalefet değil ki. Bir şekilde millet ittifakı ile girdik diye hayatımız boyunca bu seçmenle uğraşacağız diye bir görevimiz yok."