TÜİK, nisan ayının zam şampiyonunu açıkladı TÜİK, nisan ayının zam şampiyonunu açıkladı

İlan edilen pozisyonlar arasında biyolog, büro personeli, muhasebeci, bilgisayar uzmanı, sistem analisti, diyetisyen, eczacı, hemşire, güvenlik görevlisi, laborant, sağlık fizikçisi, mühendis, psikolog, cenaze hizmetleri uzmanı, temizlik görevlisi, dosya dağıtım personeli, hasta bakıcı, anestezi teknikeri, tıbbi görüntüleme teknikeri, tıbbi sekreter, eczane teknikeri, ameliyathane teknikeri, patoloji, tıbbi laboratuvar teknikeri, elektronörofizyoloji teknikeri, elektrik elektronik teknikeri, iklimlendirme teknikeri, makine teknikeri, iklimlendirme teknisyeni ve tesisat teknolojisi teknisyeni gibi çok sayıda farklı kadrolar yer alıyor.

Başvuru Şartları ve Özel Koşullar

Başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ve 4/B maddesi gerekliliklerine uygun olması, kamu görevinden çıkarılmamış olması ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması gerekiyor. Ayrıca Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan mahkum olmamak şartı aranıyor.

Özel şartlar arasında, belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak, 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak (Eczacı pozisyonu hariç), askerlikle ilişiği olmamak ve vardiyalı sistemde çalışmaya engel bir durumun bulunmaması gibi koşullar yer alıyor. Yurtdışından alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olması ve özel şartlarda istenilen belgelerin ilan tarihinden önce alınmış olması gerekiyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İlgilenen adaylar, başvurularını Gazi Üniversitesi'nin resmi internet adresi olan "http://personelilan.gazi.edu.tr/" üzerinden gerçekleştirebilecekler.