Diyarbakır'da cezaevinde çok sayıda mahkum ve personel zehirlendi Diyarbakır'da cezaevinde çok sayıda mahkum ve personel zehirlendi

Son zamanlarda Fenerbahçe'nin Zaha'ya yönelik transfer girişimleri futbol severlerin gündemindeydi. Ancak kulüp, oyuncunun talep ettiği ücret konusunda anlaşmaya varamadı. Bu durum, transfer sürecinde önemli bir engel olarak Fenerbahçe'nin karşısına çıktı ve sarı-lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Bu türden bir gelişme, Fenerbahçe'nin Zaha transferinde son sözü söyleyememesine neden oldu.

Ezeli Rakibinden Transfer Çalımı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu Zaha'yı renklerine bağlama çabası sürerken, ezeli rakibi Galatasaray'dan transferde bir çalım geldi. Bu sürpriz gelişme, futbol severler arasında büyük bir heyecan uyandırdı ve transfer döneminin kaderini değiştirecek bir adım olarak değerlendirildi.

Galatasaray'dan Resmi Zaha Açıklaması

Galatasarat tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır..." denildi.