Galatasaray'ın tek gözü Ankaragücü deplasmanında. Sarı-kırmızılıların 23. şampiyonluk hedefi doğrultusunda yönetimin, takımın motivasyonunu artırmak için önemli bir adım attığı belirtiliyor.

Bakan Koca: Ebe ve Hemşire Sayımız İstikrarlı Bir Politikayla Artacak Bakan Koca: Ebe ve Hemşire Sayımız İstikrarlı Bir Politikayla Artacak

50 Milyon TL Prim İçin Yönetimden Onay

Yönetim, son virajı galibiyetle dönmesi halinde primle beraber toplam 50 milyon TL ödeme yapmayı planlıyor. Beşiktaş derbisinin ardından kalan 5 haftada oynanacak maçlar için 10'ar milyon TL prim belirlenirken, üst üste 3 galibiyet alan Galatasaray takımının prim havuzunda 30 milyon TL birikmiş durumda.

Eğer Ankaragücü deplasmanında da galibiyet gelirse bu rakam 40 milyon TL'ye çıkacak. Galatasaray yönetimi, bu durumda kazanılacak şampiyonlukla Fenerbahçe derbisini beklemeden 10 milyon TL de başarı bonusu ile toplamda 50 milyon TL'yi takıma şampiyonluk primi olarak dağıtacak.

Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Sınavlarına İlişkin Beklenti

Öğrenciler ve ilgili taraflar, Anadolu Üniversitesi'nin yaz okulu sınavları hakkında bir açıklama yapmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorlar.

Online Sınavlar Hakkında Son Karar

Sınavların online olarak düzenlenmesi konusundaki nihai kararın, Anadolu Üniversitesi yönetimi tarafından verilmesi bekleniyor. Bu konuda öğrencilerin ve ilgili tarafların beklentisi büyük.