FETÖ firarisi Hakan Şükür, yaptığı çarpıcı açıklamalarda, Türk futbolunun önemli isimlerinden Fatih Terim ile ilişkisine dair detayları paylaştı. Şükür, Amerika'da oturum alması için Fatih Terim'in kendisine yardım ettiğini ve belge imzaladığını söylediğini ifade etti.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük sosyal medyadan FETÖ firarisi Hakan Şükür’ün yine FETÖ bağlantılı internetten yayın yapan Bold TV’de Mehmet Doğan’a verdiği röportajı paylaştı.

Mehmet Ağar’ı cezaevinde ziyareti ve Fatih Terim ile ilişkisi üzerine soruları yanıtlayan Şükür şunları söyledi:

“Fatih Terim’e bir şey olmaz duygusu hakim olduktan sonra, yani böyle bir güç varsa, artık bunu rahatlıkla söyleyebiliriz.  Bu söylediğimden herhangi bir sıkıntı yaşamaz.

Fatih Terim ile bu süreçte zaman zaman biz konuştuk. Amerika’da oturum almam için bana yardım etti. Oturum almam için belge imzaladı. Zaman zaman eşinin telefonu üzerinden konuştuk.

Ben zarar görürler diye söylemiyordum. Ama böyle bir ihtimal kalmadığı için… Bu yaşanan olaylar üzerine söyleme gereği duydum.”

Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

Fatih Terim’in Netfix’de yayımlanan belgeselinde Hakan Şükür’e hiç yer verilmemişti.