Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, FETÖ üyeliği suçlamasıyla 7 yıldır aranan eski birinci sınıf emniyet müdürü Arif Oktay Eser'i yakaladı. Eser, terör örgütü üyeliği suçlamasıyla uzun süredir firari olarak aranıyordu ve sürekli kılık ve adres değiştirerek gizlenmeye çalışıyordu.

Özel ekip, Eser'in sahte pasaport ve kimlikle yurt dışına kaçacağı bilgisine ulaşarak operasyon düzenledi ve zanlıyı yakaladı. Eser'in meslekten ihraç edildiği belirtilirken, üzerinde ve adresinde yapılan aramada 2 sahte kimlik ve pasaport, FETÖ'nün simgesi olarak bilinen 1 ABD doları, yüklü miktarda döviz, çok sayıda cep telefonu, diz üstü bilgisayar ve çeşitli doküman ele geçirildi.

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar

Yakalandığı sırada rahat tavırlar içinde olduğu ve görevli polislere, "Boşuna uğraşıyorsunuz, biz geri döneceğiz." şeklinde sözler sarf ettiği öğrenilen Eser'in Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği ifade edildi.