Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın karıştığı kara para ve vergi kaçakçılığı iddiaları sonrasında MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu), bazı fenomenleri yakından incelemeye almış durumda. Fenomenlerin sosyal medya hesapları ve lüks hayatları denetlenmeye başlandı.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Sosyal medya fenomenlerinden Şule Kayatürk, "Sulemsi" adıyla tanınan ve Dilan Polat'ın arkadaşı olan bir isim olarak dikkat çekiyor. 26 yaşında olduğu belirtilen Kayatürk'ün servetinin dudak uçuklatan boyutlarda olduğu iddia ediliyor. 16 villa, 28 daire, bir helikopter, 173 iş yeri ve bir yat gibi birçok mülk ve araca sahip olduğu iddiaları gündemde.

654c7599ae0a8f1658e90c54

Bununla birlikte, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci de MASAK'ın incelediği kişiler arasında yer alıyor. Selin Ciğerci'nin sahibi olduğu şirket, Türkiye genelinde 32 güzellik merkezine sahip. Fenomen Selin Ciğerci'nin serveti ve iş faaliyetleri MASAK tarafından detaylı bir şekilde inceleniyor.

654c75a8ae0a8f1658e90c58

Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz ise sülük tedavisi, hacamat, dolgu, botoks ve ortopedi tedavisi gibi işlemleri bir apartman dairesinde gerçekleştirdikleri ile gündeme geldi. İkinci bir kez sağlık beyanı verme ve bazı sağlık ürünleri satma gibi faaliyetlerine dikkat çeken Öz ve Öz çiftinin serveti ve bu işlemleri nasıl gerçekleştirdiği MASAK tarafından inceleniyor.

654c75b8ae0a8f1658e90c5a

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Şule Kayatürk için yaptığı hesaplamada servetini 1 milyar 555 milyon TL olarak belirtti. Vergi ödemeleri ile ilgili bazı soru işaretleri bulunan bu fenomenler, MASAK tarafından yakından takip ediliyor. Instagram'da milyonlarca takipçisi bulunan bu fenomenlerin, servetlerini nasıl edindikleri ve vergi konularında resmi incelemelerin ne sonuçlar vereceği merakla bekleniyor.