Fenerbahçe, Manchester United'tan Fred'i transfer etti. Fred, bugün imza töreni ve sağlık kontrolleri için Türkiye'ye gelirken Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Fred'in transferi için yaşanan olaylar ile ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklaması şöyle:

"Biz istiyorsak gider alırız"

"Öncelikle Başkanımız Ali Koç'a, futbol şubesine verdiği bu büyük güçten dolayı teşekkür ediyorum. Sportif Direktörümüz Mario Branko ve Yardımcısı Okan Özcan'a da, uykusuz geçirdiği günler oldu teşekkür ediyorum.  Nihayetinde Fenerbahçe camiası ve yönetimi, ortaya niyet koymak istedi. Bu refleks önemliydi. Fenerbahçe'nin alışık olduğu isimler, böyle isimlerdir. Kimseyle çalım savaşına girmek için biz bu işlere girmiyoruz. İhtiyacımız vardı. Ülkemizin, kulübümüzün paraları bunlar. İhtiyacımız varsa, biz istiyorsak gider alırız demiştik, öyle oldu."

"Bu sene hep beraber çok güleceğiz"

"Fred'i elden kaçıran bazı rakiplerimiz var. 1 aydır ilgilenmiyoruz deseler de bizler şahidiz, kendi gözlerimizle, kulüp bazında 4-5 kere telefon açtırdılar. Kulüp işi olmayınca, çünkü orada dostlarımız var, Manchester United dik durunca, Fred'e başka kanaldan girip aklını çelmeye çalışıp bu işi bozmaya çalıştılar. Ancak, ben hep söylüyorum; Fenerbahçe masadaysa bu işleri çevirmek çok zordur. Bu sene hep beraber çok güleceğiz."

Fenerbahçe'de kazanlar kaynıyor! Ali Koç'tan son dakika seçim açıklaması Fenerbahçe'de kazanlar kaynıyor! Ali Koç'tan son dakika seçim açıklaması