Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırıp ligin son maçında deplasmanda da Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Jorge Jesus'un, lig döneminde Fenerbahçe'yi şampiyonluk için avantajlı duruma getirse bile Galatasaray'ın gerilerden zirveye oturup şampiyon olması üzerinde Fenerbahçe'de moral bozukluğu mevcut.

Ortaya atılan iddialara göre Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası finalini yönettikten sonra ayrılıp yeni takımı ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı yönünde.

fenerbahce-nin-yeni-teknik-direktoru-jorge-jesus-tan-mesut-ozil-karari

Arriyadiyah adlı Suudi Arabistan merkezli haber merkezine göre, Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına 3 yılllığına geçecek. Jorge Jesus'un milyon dolarlık sözleşmeye imza atacağı konuşuluyor.

0x0-uefa-avrupa-ligi-fenerbahce-sevilla-maci-hangi-kanalda-ne-zaman-saat-kacta-jorge-jesus-11i-netlestirdi-1678962831096

Fenerbahçe, Başakşehir ile oynayacağı Türkiye Kupası finalini kazanarak kupasız bu dönemi bitirmek istemiyor. Jorge Jesus, bu sene Fenerbahçe'yi 2.20 puan ortalama ile yönetti.

"Fenerbahçe'nin masada olduğu yerlerde bu işleri çevirmek çok zordur." "Fenerbahçe'nin masada olduğu yerlerde bu işleri çevirmek çok zordur."