Antalya Fenerbahçeliler Derneği, yaklaşan başkanlık seçimi öncesinde eski Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu. Dernek, "6 yıl dinlenen sayın başkanımız Aziz Yıldırım’ı ekibiyle birlikte göreve davet ediyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin "o sene bu sene" iddiasıyla başladığı Süper Lig'de, bitime 3 hafta kala ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer aldığı belirtiliyor. Sarı lacivertli ekip, son olarak Konyaspor deplasmanında bırakılan 2 puan ile şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kopmuş durumda. Matematiksel olarak şansı devam eden Fenerbahçe, şampiyonluk umudunu sürdürebilmek için Galatasaray’ın puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

Taraftarların Tepkisi

Puan kayıpları nedeniyle Galatasaray’ın gerisinde kalan Fenerbahçe’de taraftarlar hem yönetime hem de teknik patron İsmail Kartal’a tepkili. Sarı lacivertli taraftarlar, yaklaşan seçimler öncesinde başkanlığa aday olacak isimlerin açıklanmasını bekliyor.

Sadettin Saran'dan Adaylık Açıklaması

Seçimlerde başkanlık görevine adaylığını açıklaması beklenen Sadettin Saran, konuyla ilgili dün bir açıklama yapmıştı. Saran, Koç’un aday olmaması durumunda kendisinin başkanlık görevine talip olacağını duyurdu. Saran'ın kurduğu ekip ile birlikte uzun süredir başkanlık görevine hazırlandığı biliniyor.

Aziz Yıldırım'a Yapılan Çağrı

“Değerli Fenerbahçe Camiası,

Hepimiz şapkamızı önümüze alalım. Düşünelim!

Biz Düşündük! Tartıştık, değerlendirdik! Hataları, yapılanları gözden geçirdik…

6 yıllık Ali Koç yönetiminde yaşanılan her sorunun temelinde, bozulan birlik ve beraberlik yapısının olduğu açıkça gözüküyor.

Biz Sayın Ali Koç’un ve ona destek verenlerin 6 yıldır, “YA BİZDENSİNDİR, YA DA BERTARAF” zihniyeti yerine, “Kalbi FENERBAHÇE İçin atanlarla beraberiz” dedik! 6 yıllık başarısız geçen dönemde biz “SAYGI” çerçevesinde eleştirimizi de yaptık, savunulması gereken her konuda dim dik Fenerbahçemiz’in yanında da olduk.

ŞİMDİ ZAMAN KONUŞMA ZAMANI

Ancak gördük kil Her BAŞKAN, “LİDER” olamıyormuş!

Çöl tozu 1 hafta etkili olacak: En çok etkilenecek yerler belli oldu Çöl tozu 1 hafta etkili olacak: En çok etkilenecek yerler belli oldu

Gördük ki, Sayın Ali Koç, Fenerbahçe camiasını etrafında toplayamıyormuş!

O gün kendisine 16 bin oy veren Fenerbahçeli renktaşımızın, bugün kaçı kendisine inanarak ve güvenerek oy verir bilemiyoruz!

Evet! Gün BİRLİK GÜNÜ! Evet! Gün BERABERLİK GÜNÜ!

Ama söylediklerinin çoğunu gerçekleştirememiş, her anlamda kayıplara uğratan, sportif başarıdan uzak, camiada birlik ve beraberliği sağlayamamış bir başkanın, bir dönem daha görev almasını istemiyoruz!

BİZ:

1- DİK DURUŞUYLA,

2- SÖYLEDİĞİ HER SÖZÜN ARKASINDA DURUŞUYLA,

3- FENERBAHÇE UĞRUNA CEZA EVİNDE YATABİLECEK VE YARGITAYDAN CEZASI ONANMASINA
RAĞMEN GERİ DÖNÜP SAVAŞACAK KADAR CESUR,

4- MASAYA YUMRUĞU VURDUĞUNDA SES GETİREN, CAMİAYI ETRAFINDA KENETLEYENI

5-SPORTİF BAŞARIYA ODAKLI,

6- FENERBAHÇESİ İÇİN STADYUM DAHİL HER TÜRLÜ TESİSLEŞMEYİ YAPABİLEN.

7- HERKESİN SAYGI DUYDUĞU, ÖNÜNDE KONUŞURKEN BİLE 50 DEFA DÜŞÜNEREK CÜMLE KURDUĞU,

8- KULÜBÜ BURJUVA DEĞİL HALKIN TAKIMI YAPAN,

9- TARAFTARINI ASLA MÜŞTERİ GÖZÜYLE GÖRMEYEN,

10-DARAĞACINDA OLSA BİLE SON SÖZÜ FENERBAHÇE OLAN BİR BAŞKAN İSTİYORUZI

6 YIL DİNLENEN SAYIN BAŞKANIMIZ AZİZ YILDIRIM’I EKİBİYLE BİRLİKTE GÖREVE DAVET EDİYORUZ”