Sarı-Lacivertli ekip, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Edin Dzeko, Dusan Tadic, Fred gibi yıldız oyuncularla adından söz ettirdi. Ancak, takımın kale mevkisinde yaşadığı sorunlar da gündemden düşmedi.

Altay Tartışmaları ve Yeni Kaleci Arayışı

Altay Bayındır'ın tartışma yaratan performansı sonrası, Fenerbahçe'nin kaleci transferi gündeme geldi. Özellikle Dinamo Zagreb'ten Dominik Livakovic'i takibe alan sarı-lacivertli yönetim, şimdi de Manchester United'ın yıldız eldiveni David de Gea ile ilgileniyor.

FED faizi 23 yılın en yüksek seviyesinde sabit tuttu FED faizi 23 yılın en yüksek seviyesinde sabit tuttu

David de Gea'ya Özel Plan

Manchester United'dan ayrılan ve Suudi Arabistan ekiplerinin de peşinde olduğu David de Gea, Fenerbahçe'nin radarında. Tecrübeli kaleci, Avrupa kariyerine devam etme isteğiyle biliniyor. Bu, Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.

Fenerbahçe'nin Teklifi Ne?

İspanyol yıldız eldivene sunulan teklifin detayları ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin, de Gea'ya 3 yıl boyunca forma giymesi için teklif sunduğu belirtildi. Bu teklifin yanında yıllık 6 milyon Euro maaş önerildiği gelen bilgiler arasında.

De Gea'nın Tepkisi Ne?

Bonservisi elinde olan ve futbol kariyerine 4 yıl daha devam etmeyi planlayan David de Gea'nın, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yaklaştığı, ancak bazı detayları değerlendirmek için süre istediği öğrenildi. Ayrıca, sözleşmeye ekstra bonuslar eklenmesi gündemde.