Seçimlerde istedikleri başarıyı kaydedemeyen CHP,  topa tutulmaya devam ediyor. Partiden peş peşe gelen istifalar, gündem yaratmaya devam ederken, yaşanan görüşme trafikleri de CHP'de neler oluyor? sorusunu gündeme getiriyor.

Seçimlerin ardından ortaya çıkan istatistiklere atıfta bulunan Gazeteci Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu ile birlikte Meral Akşener ve diğer Millet İttifakı liderlerinin de değişmesi gerektiği çağrısında bulundu.

Ayrıca CHP ile ilgili Ankara kulislerinden edindiği bilgiyi de paylaşan Portakal, dün Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nu kabul ettiği görüşmede yaşananları anlattı.

Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na partideki iki önemli isimle çalışmak istemediğini dile getirdiğini iddia etti:

Borsa İstanbul Günü Rekorlarla Tamamladı Borsa İstanbul Günü Rekorlarla Tamamladı

"İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ikinci kez görüşecekler. Ekrem İmamoğlu MYK’da istemediği isimleri bildirmiş. O isimlerden biri Seyit Torun, onunla çalışmak istemiyor anladığım kadarıyla. Diğeri de Oğuz Kaan Salıcı. Bu iki isimle çalışmak istemediği iddia ediliyor. Bunu Kılıçdaroğlu’na da dile getirmiş. Bir üçüncü isim daha var çok önemli bir isim. Ama ben teyit edemedim. O ismi de istemediği söyleniyor. Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı ile çalışmak istemediğini Kılıçdaroğlu'na da dile getirmiş."