Trendyol'a Filistin Temalı Ürünlerin Satışını Durdurduğu İçin Ceza Trendyol'a Filistin Temalı Ürünlerin Satışını Durdurduğu İçin Ceza

Gazeteci Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun üniversitede ev arkadaşı olan Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olma ihtimalini değerlendirdi. Portakal, "Başak Demirtaş, İstanbul'dan aday gösterilecek olursa ihtimal dahilinde, bay bay Ekrem İmamoğlu. Bu kadar net, sonuç ortada. Veya DEM Parti, CHP'ye aba altından sopa gösteriyor olabilir." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başak Demirtaş'ın Açıklamaları

Başak Demirtaş'ın İBB başkanlığına aday olacağı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, DEM Parti'den bir öneri gelmediğini ancak halkın ve partisinin uygun görmesi durumunda düşünebileceklerini belirtti. Adaylığı konusunda kazanmak amacıyla yarışacaklarını ve iddialı olacaklarını ifade etti.

Fatih Portakal'ın Değerlendirmesi

Fatih Portakal, Başak Demirtaş'ın İstanbul'dan aday olması durumunda, Ekrem İmamoğlu'nun yerine geçeceğini söyledi. Portakal, bu durumu "Bay bay Ekrem İmamoğlu" ifadesiyle vurgulayarak, DEM Parti'nin CHP'ye bir mesaj veriyor olabileceğini dile getirdi.