Esenyurt'un Güzelyurt Mahallesi'nde meydana gelen korkunç cinayetin ardından, öldürülen Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, Halk TV'ye açıklamalarda bulundu. Olayda hayatını kaybeden gençlerin ve katillerin tanıdık olduğunu belirten baba Cantürk Erzen, yaşananları şokla karşıladığını ifade etti.

Baba Erzen, "Ben halen şoktayım. Çocuğumun ve arkadaşının öldürüldüğünü yeni idrak ediyorum" dedi. Gelişen olayın arkasında, daha önce yaşanan bir gerginliğin olduğunu belirten baba Erzen, katillerle uzun yıllardır aynı mahallede tanışık olduklarını ve inşaat işleriyle uğraştıklarını dile getirdi. Özellikle, oğlu Mehmet ve baskına gelen kişilerden biri olarak bildikleri Samet yani Murat arasında bir süre önce yaşanan bir olayın olduğunu ve bu olayın sonrasında kapandığını aktardı.

Olayın gerçekleştiği gün, katillerin birkaç kez kendisini aradığını ve birisiyle konuştuğunu anlatan baba Erzen, ancak bu kişilerin çocuğunu ve arkadaşını öldüreceklerini düşünmemişti. Ayrıca, olaydan önce çocuklarının ve kendisinin icra takibi yazısı aldığını ve duruma tepki gösterdiğini de belirtti. Borçları olduğunu kabul eden Erzen, Murat Özer'e yaklaşık 600 bin liralık bir borcu olduğunu söyledi. Ancak, bu tür sıkıntıların her esnafın başına gelebileceğini ve bunun cinayetle sonuçlanmasının gereksiz olduğunu vurguladı.

Yaşanan trajedinin daha da acı bir boyutu, olaydan bir gün önce Beylikdüzü'nde Tarık Özer ile karşılaşması oldu. Tarık Özer'in o gece cinayeti işlediğini öğrenen baba, aynı zamanda dün Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde karşılaştığı Murat Özer'in de olaydan habersiz gibi davrandığını söyledi.

İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı

Olayın detayları şu şekilde gerçekleşti: Güzelyurt Mahallesi'ndeki bir tekel bayisinde meydana gelen saldırıda, 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ve 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen yaralandı. Saldırganlardan Murat Özer ayağından yaralanarak gözaltına alındı. Olay sırasında yanında bulunan A.Ö., T.Ö. ve S.Ö. adlı şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.