Ligler bitmişken bazı takımlar yeni hoca arayışına şimdiden başladı.Ali Koç, Fenerbahçe için Türk bir teknik direktörün başa getirilmesini istediklerini söylemişti.

Ali Koç yaptığı açıklamada:

“Türkiye’yi hiç bilmeyen, Türkiye’de hiç çalışmamış bir hocayla yeni sezona başlamamızın çok büyük risk taşıdığına karar verdik. Türkiye’yi iyi bilen yabancı hoca sayısı 3’ü geçmiyor. Türkiye’yi ve ligi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize olabilecek uyabilecek hoca dediğiniz zaman sayı 4’ü geçmiyor. Bir sürü isimle siz heyecanlandırılıyorsunuz. Camiayı bilen hizmet etmiş o ruhu aşılayacak 2 Türk hoca çıkıyor karşımıza.” diyerek

“İnşallah önümüzdeki sezon yönetim kurulunda camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için iyi olacağını düşünüyoruz. Biz kimle devam edeceksek, hocamız kim olacaksa olsun 7’den 70’e kenetlenmediğimiz taktirde ağzınızla kuş tutsanız başarı gelmeyecektir bunu bilin. Çok fazla dış etkenle mücadele etmek zorunda kalıyoruz.” diye konuşmuştu.

Memur ve Emekli ne kadar zam alacak? Uzman isim hesapladı Memur ve Emekli ne kadar zam alacak? Uzman isim hesapladı

Bir süre Fenerbahçe'nin de hocası olan Ersun Yanal, İran'ın efsane takımlarından olan BFV İstiklâl'den teklif aldığı duyuruldu. İran Pro Ligi'nde çok önemli takımlardan olan İstiklal takımı Ersun Yanal'ı düşünüyor. Ersun Yanal, teklif için düşünme süresi istediği bildiriliyor.

1GirnThVkEWGRXukjm_msQ

BFV İstiklâl takımı ne zaman kuruldu? İşte BFV İstiklâl'in geçmişi

BFV İstiklâl ya da tam adıyla Başgâh-ı Ferhângî Varzeş-i İstiklâl-i İran (Farsça: باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ایران), İran'ın başkenti Tahran'da bulunan spor kulübü. Lig-i Berter-i Halîc-i Fars ve İran futbol camiasının bilinen ve tarihi kulüplerindendir.

1945 yılında kurulan Doçarkeh Sevârân (Farsça: دوچرخه سواران; anlam: Bisikletçi)'ın futbol kolu olarak kuruldu. 1949'da Taç olarak değiştirildi. 1979 yılında İran İslam Devrimi'nden sonra İstiklâl olarak adlandırıldı. Kulübün futsal bölümü de mevcuttur. 

BFV İstiklâl, 022-2023 sezonunu şampiyonluğu elinden kaptırarak 3. sırada bitirdi.