Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan sonra paylaştığı 'değişim' mesajıyla CHP'nin Genel Başkanlığı koltuğuna göz kırpıyor, şeklinde söylemlerle gündem olan Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde kurduğu web sitesi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kurduğu sitede görüş beyan eden 100 bini aşkın vatandaşın analizlerini paylaşan Ekrem İmamoğlu, "Toplum CHP'de lider ve yönetimin değişmesini istiyor"  değerlendirmesini paylaştı. 

Yaptığı son açıklama ile gündem olan İmamoğlu'na Prof. Dr. Ersan Şen, tepki gösterdi. Sözcü TV yayınına konuk olan Şen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi bırakmasının imkansız olduğunun altını çizerek, İBB Başkana İstanbul'da vatandaşların hizmet beklediğini söyledi:

''Şu anda sen CHP'nin genel başkanı değilsin, sen İBB'nin belediye başkanısın. Hizmet etme taahhütlerini sonuna kadar sürdürmen lazım.

İmamoğlu'nun gündeminde olması gerekenleri söylüyorum:

- Kabataş-Beşiktaş Metrosu'nu ne zaman açacaksın?

- 5 yıldan fazla arkeolojik kazılarda neredeyiz?

- Bostancı- Dudullu Metrosu'nun neden tek taraflı çıkış merdivenlerden biri açık, diğer yön niye açılmıyor?

- Karaköy Kat Otoparkı'nı yıktın, çalışma niye başlamadı?

Belediye Başkanı Çiftçileri Hedef Aldı: 'Yüzde 53 Oy Verdiniz, Çok Ayıp Ettiniz' Belediye Başkanı Çiftçileri Hedef Aldı: 'Yüzde 53 Oy Verdiniz, Çok Ayıp Ettiniz'

- Kız Kulesi önü kaldırım düzenlemesi ne zaman bitecek?

- Kadıköy balık pazarı altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

- Beşiktaş Meydanı düzenlemesi ne zaman bitecek?

- Metrolardaki akut hale gelen dönen yürümeyen merdivenlerle ilgili müdür ne zaman cevap verecek arkadaş?

-Yanan metrobüs, otobüs onları bir kenara koyuyoruz hadi, olabilir diyoruz, çözmeye çalışıyor diyoruz.. Peki 45 gün sonra üniversiteler açılacak. Uzaktan eğitim öğrenim kararı devam etmediğini varsaydığımız üniversitelilerin barınma sorununa bir önlem aldınız mı? Bu konuda bir adım atacak mı? Bir önerisi var mı?

''İMAMOĞLU'NUN SEÇİMİ KAYBEDECEĞİNDEN HABERİ YOK''
Milletin İmamoğlu'ndan beklediği açıklamalar bunlar! İmamoğlu'nun seçimi kaybedeceğinden haberi yok. Bu şekilde giderse hesabı İmamoğlu'na kesilecek ve kaybedecek.''